Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

95557526

Kool Kidz Oslo er retro rock&roll gavebutikk for barn som tilbyr rocka og retro klær, leker, instrumener og gaver! Perfekt for en babyshower, bursdag, dåp eller julegave. Du finner oss også på Grünerløkka i Oslo.

Kool Kidz blogg

Kool Kidz holder seg oppdatert på kulturarrangementer for barn. Konserter, boklesninger, skateparks og mye mye mer!

 

"DRAG QUEEN STORY HOUR" var en suksess!

Ole Andreas Finseth

Barn elsker å kle seg ut og kle seg opp, og det gjør dragqueens også! Derfor inviterte vi Dronningkuben med dragartist Nabi Yeon Geisha for å fortelle et lite eventyr for barn i alle aldre 🙌 Det ble en suksess for store og små!

Kool kidz dronningkuben drag queen story hour
Kool kidz drag queen story hour dronningkuben

HVA ER DRONNINKUBEN?
Den frivillige organisasjonen Dronningkuben er en gjeng fortellersjeler som er opptatt av frihet, likhet og rettferdighet. Selv om Norge er et inkluderende og aksepterende samfunn på mange måter, er det fortsatt vanskelig for mange å være seg selv. Kanskje de ikke passer helt inn i de båsene eller kjønnsrollemønstrene som er skapt gjennom hundrevis av år med strengt avgrensede skiller mellom hva som regnes som mannlig og kvinnelig.

kool kidz oslo drag queen story hour
Kool kidz oslo event

HVORFOR EN DRAGQUEEN?
Barn reagerer ikke negativt på sammenblanding av tradisjonelle kjønnsroller - de må lære å bli skeptiske til annerledeshet av voksne. Vi tror alle barn har godt å av å bli eksponert for kjønnsuttrykk som går på tvers av det tradisjonelle. Kanskje gjør det også jobben lettere for foreldre som ønsker å fortelle barn at annerledeshet er OK.

Gikk du glipp av forestillingen? Fortvil ikke, Dronningkuben arrangerer Dronningtimen på Kulturhuset den siste lørdagen i hver måned. Der inntar en dragqueen tronen og forteller eventyr for barn.

Les mer om de her.

 

Vi feirer et ekstra rocka kromoson! 🎸

Ole Andreas Finseth

I dag har vi feiret alle med et ekstra kromosom og den internasjonale downs syndrom-dagen! Vi er så heldige å ha med oss verdens blideste og søteste modell Frida i Kool Kidz-gjengen. Kool Kidz hadde ikke vært det samme uten deg. Så gratulerer med dagen, Frida og alle andre! Vi heier på dere!

ROCKE-FRIDA 🎸

frida spiller.jpgRETRO-FRIDA 🌻 

RETRO-FRIDA!

SUPERHELT-FRIDA 🌻


Ingen begrensninger, bare muligheter - det kan Frida bekrefte!

Datoen for Verdensdagen for Down syndrom 21. mars henspeiler på kromosompar 21 og skal brukes til å spre kunnskap om diagnosen. Les mer om downs syndrom her.