Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

95557526

Kool Kidz Oslo er retro rock&roll gavebutikk for barn som tilbyr rocka og retro klær, leker, instrumener og gaver! Perfekt for en babyshower, bursdag, dåp eller julegave. Du finner oss også på Grünerløkka i Oslo.

Kool Kidz blogg

Kool Kidz holder seg oppdatert på kulturarrangementer for barn. Konserter, boklesninger, skateparks og mye mye mer!

 

Vil du jobbe i Norges kuleste barnebutikk? 👩🏻‍🎤👨🏽‍🎤

Ole Andreas Finseth

Kool Kids oslo.jpg

Vi er på utkikk etter ekstrahjelper! 

Kool Kidz ble startet i 2006 som en motvekt til teddybjørnsmønstre og tradisjonelle barnebutikker. Med musikk og kultur i sentrum ønsker vi å inspirerere barn til å finne sin greie! Enten det er å spille et instrument, lære om viktige forbilder eller skate!

Dine viktigste oppgaver er å motta alle kunder med et smil og gi god service.
I tillegg er det viktig å holde butikken i tipp topp stand. 

Vi ser etter deg som er:

·      Salgsorientert, du kan salg og liker å selge 🏷

·      Serviceorientert, du er utadvent og har godt humør 👯

·      Fleksibel og evne til å stå på ekstra i travle perioder 🙅🏽

·      Flink til å ta ansvar 👮🏻

·      Selvstendig 👨🏽‍💻

·      Rask og effektiv 💨

·      Kreativ 👩🏽‍🎨Vi søker etter nye medarbeidere som kan jobbe ettermiddager, helger og i ferier. 

Det kan også komme muligheter for å hjelpe til på andre deler av bediften vår: hjelpe til med sosiale medier, nettbutikken, design av klær/grafisk materiale/profil, videreutvikling av konseptet eller for eksempel hjelpe oss med vindusutstillingen. Alt etter som hva du er flink til og har lyst til å bidra med! Vi er åpen for alle mulige innspill.

Synes du dette høres gøy ut? Da håper vi du har lyst til å bli med i Kool Kidz-gjengen! Kom innom butikken på Løkka eller send oss en søknad på post@koolkidz.no

"DRAG QUEEN STORY HOUR" var en suksess!

Ole Andreas Finseth

Barn elsker å kle seg ut og kle seg opp, og det gjør dragqueens også! Derfor inviterte vi Dronningkuben med dragartist Nabi Yeon Geisha for å fortelle et lite eventyr for barn i alle aldre 🙌 Det ble en suksess for store og små!

Kool kidz dronningkuben drag queen story hour
Kool kidz drag queen story hour dronningkuben

HVA ER DRONNINKUBEN?
Den frivillige organisasjonen Dronningkuben er en gjeng fortellersjeler som er opptatt av frihet, likhet og rettferdighet. Selv om Norge er et inkluderende og aksepterende samfunn på mange måter, er det fortsatt vanskelig for mange å være seg selv. Kanskje de ikke passer helt inn i de båsene eller kjønnsrollemønstrene som er skapt gjennom hundrevis av år med strengt avgrensede skiller mellom hva som regnes som mannlig og kvinnelig.

kool kidz oslo drag queen story hour
Kool kidz oslo event

HVORFOR EN DRAGQUEEN?
Barn reagerer ikke negativt på sammenblanding av tradisjonelle kjønnsroller - de må lære å bli skeptiske til annerledeshet av voksne. Vi tror alle barn har godt å av å bli eksponert for kjønnsuttrykk som går på tvers av det tradisjonelle. Kanskje gjør det også jobben lettere for foreldre som ønsker å fortelle barn at annerledeshet er OK.

Gikk du glipp av forestillingen? Fortvil ikke, Dronningkuben arrangerer Dronningtimen på Kulturhuset den siste lørdagen i hver måned. Der inntar en dragqueen tronen og forteller eventyr for barn.

Les mer om de her.