Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

95557526

Gavetips! Kool Kidz er en norsk barnebutikk som tilbyr rocka og retro klær, leker, instrumener og gaver til barn for alle anledninger. Perfekt for en babyshower, bursdag, dåp eller julegave!

Tokyo Body Curry - Best Behavior

Kool Kidz har rocka og retro klær for barn og babyer

Kool Kidz har de kuleste gavetipsene til babyshower, bursdager eller andre anledninger. Vi har bodyer med band, mange forskjellige trykk til t-skjorter, kule og retro kjoler, superhelt t-skjorter, kule nattdrakter og mye mye mer!

Tokyo Body Curry - Best Behavior

body curry .jpg
body curry back.jpg
body curry detail.jpg
certified.jpg
body curry .jpg
body curry back.jpg
body curry detail.jpg
certified.jpg

Tokyo Body Curry - Best Behavior

229.00

Best Behaviors historie er sannsynligvis litt annerledes enn andre merker.

Best Behaviors visjon er å være et merke som skaper innovative produkter for barn, men uten å være diktert av normer i den stadig skiftende, kommersielle moteindustrien. Deres stiler og stoffer kan brukes hele året rundt år etter år. Best Behavior tror ikke at en cardigan fra i fjor er "ute av mote",  de fokuserer heller på å lage flotte prints og fargekombinasjoner som vil vare.

Mange av produktene er laget i India, derfor vil de gi noe tilbake til folket i India. For hvert Best Behavior-produkt du kjøper, som er "Made in India", vil de gi en donasjon til Dansk Indisk Barneomsorg, og nærmere bestemt et barnhjem for jenter i Sør-India på et sted som heter Arni.

Produktspekteret består av 80% Oeko-tex-sertifiserte produkter.

Stoff: 95% bomull, 5% elastan

Oeko-tex-sertifisert.

size:
Add To Cart