Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

95557526

Kool Kidz Oslo er retro rock&roll gavebutikk for barn som tilbyr rocka og retro klær, leker, instrumener og gaver! Perfekt for en babyshower, bursdag, dåp eller julegave. Du finner oss også på Grünerløkka i Oslo.

Scrunch bøtte Lys grå

LEKER

Lei av tradisjonelle gaver? Kool Kidz tilbyr annerledes gaver og leker du ikke finner andre steder. Retro leker, nostalgiske, tinnleker, matboker, superhelter, bokholdere og mye mer!

Scrunch bøtte Lys grå

Scrunch bøtte Lys grå.jpg
Scrunch bøtte Lys grå 2.jpg
Scrunch bøtte Lys grå 3.png
Scrunch bøtte Lys grå 4.png
Scrunch bøtte Lys grå.jpg
Scrunch bøtte Lys grå 2.jpg
Scrunch bøtte Lys grå 3.png
Scrunch bøtte Lys grå 4.png

Scrunch bøtte Lys grå

169.00

Bøttene fra Scrunch er super populære og et av våre mest solgte produkter.  

De kommer i 12 flottefarger og er i superkvalitest silikon.  Dette gjør at bøttene tåler sterk varme, kulde og sol lys. Dette er et produkt vi har solgt veldig mye av til barnehager, og fått fantastiske tilbakemeldinger på.

De passer ikke bare til barnas lek, men er superfine som blomster/urte potter, til oppbevaring på badet, til å fargeblyanter og annet i på lekerommet. Bruksområdene er veldig mange, og med sine gode farger så passer de inn i de fleste miljø. De veier kun 210 gram, og er superenkle å få med i kofferten eller strandbagen.

Scrucnh bøttene selger så godt at vi nå har fått egne farger kun til Andemor i Norden. 

 Foldbart spann i Silikon.

Add To Cart