Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

95557526

Kool Kidz Oslo er retro rock&roll gavebutikk for barn som tilbyr rocka og retro klær, leker, instrumener og gaver! Perfekt for en babyshower, bursdag, dåp eller julegave. Du finner oss også på Grünerløkka i Oslo.

Kool Kidz - bestill kule gaver til barn i vår nettbutikk

Kool Kidz har kulegavetips for rocka og fargerike barn i alderen 0-8 år. Vi tilbyr retro og rocka barneklær og kule leker og gaver! Kool Kidz har alt fra t-skjorter, kjoler, bodyer, nattdrakter, instrumenter, matboker, tinnleker og mye mye mer!

Praktiske opplysninger

Leveranse
Varer sendes ut hver dag, og du vil normalt ha dem i postkassen ca. tre-fire dager etter at bestillingen er mottatt. Vi benytter Posten.

Betaling
Varene betales med Visa eller Mastercard. Som kunde skal du føle deg sikker når du betaler med kort, og vi har valgt Paypal som leverandør, og garanterer at sendingen blir sendt gjennom sikker SSL-forbindelse som krypterer betalingsinformasjonen på kortet ditt, slik at uvedkommende ikke kan lese informasjonen. Ingen sensitive opplysninger blir lagret på Kool Kidz server.

Ordrebekreftelse
Så snart du har sendt din bestilling, vil du motta en bekreftelse på ordren di på mail. Dette er en oversikt over de varene du har bestilt.

Midlertidig utsolgt
Vi har dessverre ikke vår lagerholdning på data, men felles lager med butikken, og det kan forekomme at vi er utsolgt for en vare, selv om det står at den er tilgjengelig. Hvis varen er midlertidig utsolgt, vil du få beskjed om dette på e-post.

Frakt og sikkerhet
Er pakken skadet ved mottak, må du straks melde fra på postkontoret.

Reklamasjon/bytting
Er det feil eller mangler med varen, må du straks ta kontakt med Kool Kidz på telefon eller pr. e-post.

Pris
Vi tar forbehold om feil i pris.

Angrerett
I følge lov om angrerett har du 14 dagers returrett på varen. Du må selv betale returporto. Angreskjema sendes sammen med varen.

Retur
Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr. 200,- , samt frakt begge veier.

Les mer om regler for kjøp og salg på Internett hos Forbrukerrådet.